Hahmonluonti, säännökset ja eteneminen

Siirry alas

Hahmonluonti, säännökset ja eteneminen

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty To Joulu 25 2014, 17:44

HAHMOJÄRJESTYKSEN SÄÄNNÖKSISTÄ

Täällä pikakertauksena hahmonluonnista ja hahmojärjestyksistä, nimenomaan sen osalta miten ja millaiseen tahtiin hahmoja voi luoda jne.

Hahmonluonti
• Hahmo luodaan hahmohyväksyntään, josta ylläpito sen siirtää oikealle alueelleen hahmon mennessä läpi tai laittaa sen alle viestin, mitä mahdollisesti tulisi korjata.
• Hahmoja voi olla alkuun 3, mutta tarvittaessa tai pelaajan pelatessa jokaisella hahmolla ylläpidolle voi ilmoittaa halustaan luoda vielä 1-3 hahmoa.
• Hahmoja saa luoda sitä mukaa 3 kappaletta, kun edellinen hahmo on hyväksytty ja siirretty oikealle alueelle. Voit siis luoda uuden hahmon heti, kun edellinen on hyväksytty ja mukana pelisä.

Hahmojärjestyksen säännökset
Ensimmäiset hahmot: Eivät voi olla asuneet tai syntyneet Astaythienissa ja hahmot pitää tuoda aina pelin kautta Astaythieniin.
Eivät voi omistaa tai harjoittaa virallista ammattia suoraan. Hahmosi voi omata ammatin jo menneisyydessään, mutta jos se haluaa toimia virallisesti Astaythienissä, sen täytyy käydä pyytämässä kuningatarta virallistamaan itsensä ammatinharjoittajaksi.
Seuraavat hahmot: Voivat olla asuneet tai syntyneet menneisyydessään Astaythienissa ja voivat harjoittaa suoraan virallista ammattia, omistaa perheen, irtaimistoa, asemaa, asumuksen jne. Muistakaa kuitenkin, että tällaisella hahmolla täytyy aina olla edes jonkinlaisia mielipiteitä valtakunnasta imettynä menneisyydessään!:)
Pentuhahmot joutuvat aina hankkimaan pelien kautta ammattinsa!
Shamaaniksi tai shamaanioppilaaksi ei voi tulla suoraan! Hahmon täytyy päästä peleissä ensin shamaanioppilaaksi ja valmistautua opissa shamaaniksi.
Huom! Seuraavien hahmojen ei ole pakko olla syntynyt Astaythienissa tai asuneen siellä menneisyydessään! Voit yhtä hyvin tuoda aina uuden tulokkaan valtakuntaan ja pelata sille kaiken pelien kautta!

MITÄ TULISI OTTAA HUOMIOON, KUN TUO HAHMONSA PELIIN?
Kun tuot hahmosi ensikertaa peliin, kerro kuinka se saapuu Astaythieniin..se ei välttämättä tiedä mihin on saapunut, mutta tästä eteenpäin hahmosi elämä on jatkuva tarina!

Mitä hahmoni tuskin tietää saapuessaan Astaythieniin
Se harvemmin tietää mitä kalusteet, huonekalut, liinavaatteet, verhot, kirjoitusvälineet, lukutaito ja sen sellainen on ja palatsin tai kylän näkeminen rakennuksineen on varmastikin varsin erikoinen ja ihmetystä aiheuttava näky, jota hahmo joutuu ehkä jopa hieman sulattelemaan.

Mitä hahmoni voi tietää Astaythienistä, magikasta, shamaaneista jne
Mitä lähempää Astaythienia hahmosi tulee sitä todennäköisemmin se on kuullut huhuja magikasta, hulppeasta valtakunnasa, oudosta kulttuurista jne.
Magikaa esiintyy muuallakin, kuin Astaythienissa, mutta niin vähän ja hajanaisesti, että siitä tuskin monikaan tietää kovin tarkasti. Sama pätee tietämykseen henkiolennoista ja shamaaneista.

Voiko Astaythienin ulkopuolelta tuleva hahmo osata joitakin taitoja?
Astaythienin ulkopuolella harvemmin tunnetaan mitä kalusteet ja verhot sun muut ovat, ja luku- ja kirjoitustaito ovat hyvin harvinaisia, niillä kun ei laumaelossa tee mitään. Kasvituntemus, riistajätteen hyötykäyttö, tulenteko sun muut käytännöntaidot ovat mahdollisia, mutta mikään pieni korun piiperrys tai maalaaminen eivät tuskin ole asioita joita laumaelossa opittaisiin.


Viimeinen muokkaaja, Darkmidar pvm To Syys 03 2015, 20:22, muokattu 7 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa