Kuningatar Cirithian kruunajaiset

Siirry alas

Kuningatar Cirithian kruunajaiset

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Su Tammi 25 2015, 20:15

Kuningatar Cirithian kruunajaisten viimeiset valmistelut ovat menossa ja vielä tämän päivän aikana on itse kruunajais-tilaisuus.
Koko kansa ja varmasti moni muukin susi on kuullut asiasta off-gamessa ja mahdollisesti saanut myös kutsun paikan päälle.

Tilaisuus järjestetään hovin hallintosalissa, johon väki kokoontuu kunnioittamaan kruunajaistilaisuutta, jonka jälkeen väki saa kierrellä palatsin alimpia kahta kerrosta vasemmasta siivestä ja kaikkia kerroksia oikeasta siivestä, sekä nauttia ruoasta ja seurasta.

Tilaisuuden tiivistys

Astaythienin ensimmäiset Kruunajaiset vuosisatoihin tapahtuivat 25. ensimmäistä kiertoa 7978, kun Kuningatar Cirithia kruunattiin virallisesti hallitsijaksi. Hovin työväki oli jo muutamia päiviä puurtanut niskat limassa ruokien, siisteyden, ohjelman, kaavojen ja järjestelyjen kanssa. Juhla oli koko kansan juhla, ja kansa saapuikin illan suussa joukolla palatsiin tervehtimään kuningatartaan ja odottamaan seremonian alkua.
Kun seremoniat olivat alkamassa, Tietäjä, joka perinteisesti pitäisi seremonian ja kruunaisi kuningattaren, ei ollut vielä saapunut. Tämä johtui siitä että kansleristo oli järkeillyt että perinteitä olisi aika muuttaa ja vanhin kansleri omaisi kaiken tarvittavan viisauden tämän työn suorittamiseksi. Tietäjä kuitenkin ilmaisi saapumisellaan että hänellä oli täysi aikomus olla mukana vastakin näissä perinteissä  Astaythienissa. Tietäjä Ghail aloitti kruunajaisseremonian puheparrellaan ja kysymyksillään, käyden läpi perinteisen kaavan ennenkuin julisti Cirithian jumalhenkien suojaamaksi kuningattareksi, ja antoi tuoreelle kuningattarelle tilaa antaa puhe kansalleen.
Puheen antaminen tuotti Cirithialle vaikeuksia, nartun tuntiessa ettei sopinut ollenkaan johtajaksi, eikä nauttinut asemastaan kansan silmäteränä laisinkaan, tunsi stressiä siitä miten häntä arvosteltaisiin, mutta sai puhuttua puheensa loppuun. Suosionosoitusten ja hurrausten peittäessä kaiken muun, ja kansan kääntyessä kulkemaan aterialle, pystyi Ghail kuljettamaan henkisesti uupuneen kuningattaren sivummalle, yrittääkseen rauhoitella, mutta päätyi huomaamaan että olisi parempi että kuningatar siirrettäisiin omaan rauhaan kammariinsa.
Ghail lähti Cirithiaa siirtämään, kun samaan aikaan ruokasalissa kupli uutta häiriötä pinnan alla. Noidanmetsästäjä oli saapunut vieraiden mukana, ja keräsi kansan ihailua kertomalla mielipiteitä Noidasta ja kuinka oli ottanut yhteen tuon kanssa, varsinkin eräs pentu, nimeltään Koro, kuuli kiinnostuneena tarinoita. Kuningattaren ruoka tuotiin tuon pyynnöstä kammariin, ja ruokaa tuonut palvelija huijasi Tietäjän tulemaan paikkaan, jossa Metsästäjä tuon näkisi, ja tilaisuutensa huomattuaan, Noidanmetsästäjä hyökkäsi ja aloitti varsin yksipuolisen kamppailunsa Ghailia vastaan, päättyen Tietäjän voittoon Ghailin purressa Noidanmetsästäjältä kinnerjänteen poikki, ja antaessa raivoaan purkaakseen vielä hypotermian voimillaan tuolle metsästäjälle. Vaikka Ghail oli päätynyt normaalia rauhanomaisempaan lopetukseen, keräsi hän yhä enemmän inhoa vierailta, tullen kustutuksi hirviöksi ja kielletyksi saada varjoa ja vettä jäähdyttääkseen itseään kamppailun mainingeista. Vasta kruununprinssin määräys sai sotilaat ja vartijat poistumaan Ghailin tieltä, ja Tietäjä sai vetensä ja varjonsa. Hälinä oli herättänyt myös lepäämässä olleen kuningattaren, joka hiipi kansan joukossa huomaamatta, kihisten kiukusta kuullessaan miten Ghailista puhuttiin. Samaan aikaan Ghail itse vastaili kysymyksiin, ja tapasi myös erään vieraan jonka kutsui etsimään onkalonsa, potentiaalisen uuden shamaani oppilaan nimeltään Sediba.
Loppuruokailu sujui ilman häiriöitä, ja vieraiden alkaessa lähtemään, vieraiden joukossa kulkenut Cirithia löysi Koron isän, Tricsin, onnitteli isää perheen lisäyksestä ja suostui vaihtamaan muutaman sanan vanhan tuttunsa kanssa. Cirithia neuvoi pitämään Koron kaukana metsästäjistä ja mitä oli kuullut ohimennen taistelun jälkeen, kun taas Trics pyysi liiketilaa, ja sai sen, ottaen myös kuuleviin korvinsa Cirithian pyynnön. Juhlat loppuivat rauhallisesti, mutta vanha varjo oli ottanut uuden silmätikun itselleen.


Viimeinen muokkaaja, Darkmidar pvm Su Maalis 22 2015, 16:06, muokattu 1 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Kruunuperillisen julkistajaiset

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Su Maalis 22 2015, 16:02

Kruunuperillisen julkistajaiset ovat tänään 22.3.2015!

Tiivistelmä tilaisuuden kulusta tulee tänne jahka tilaisuus on suoritettu loppuun!

Alkutiivistelmä jahka parempi saadaan tehtyä:

Julkistajaispäivä alkoi samaan tapaan kuin kruunajaiset, väkijoukot saapuivat sisään ohjattuina, ja hallitsijaperhe saapui tervehtimään läsnäolollaan kansaa. Tietäjä valvoi juhlallisuuksien oikeellisuutta monarkkkiperheen läheltä, ja kaikki sujui odotusten mukaan.
Kunnes saapui itse juhlallisuuksien aika, ja yksi kanslereista tuli pitämään julkistuspuhetta, jonka päätteeksi Wreith vastasi kieltäytyvänsä hänelle kuuluvista oikeuksista. Wreith jatkoi tästä kertomalla kuinka hän ei tuntenut valtakunnan johtamista omaksi tiekseen, ja järkytti kansaa vielä kahdesti, kertomalla siirtävänsä vastuunsa kahden nuoremman veljensä yli siskolleen, ja ryhtyvänsä shamaaniksi. Wreith suoritti täten shamaanivalansa koko kansan kasvojen alla, ja aiheutti suurta närää kansassa.
Tietäjä lähti laskeutumaan paikaltaan kuultuaan jo tarpeeksi kyräilyä kansan suunnalta, ja muistutti heitä ensin siitä että shamaanikulttuuri oli syvemmälle juurtunutta kuin monarkia, eikä tulisi lähtemään, eikä shamaanikulttuuriin kuulu armeijat, invaasiot tai väkivallan teot joita kansa oli oppinut pelkäämään. Osoittaakseen sen että shamanismi ei poistuisi, vaan on lähtemässä takaisin kasvuun, Tietäjä Ghail kutsui yleisöstä muutamia susia, joiden tiesi olevan kiinnostuneita shamaaniopetuksesta.
Nämä sudet antoivat valansa ja heistä tuli shamaanioppilaita koko kansan edessä. Yleisössä nousi monenlaisia mielipiteitä, hämmennystä, inhoa, vihaa, vanhaa katkeruutta ja koston julistuksia tietäjälle ja shamaaneille, sekä surua, jonka yhden perheen hajoaminen aiheutti. Pentu nimeltään Koro sai nähdä oman kauan kadoksissa olleen veljensä nousevan eteen ja asettuvan hänen magikaa vihaavaa ja noidanmetsästyksestä unelmoivaa tietä vastaan. Tietäjä käskikin tilanteensa päätteeksi uusia shamaanioppilaita mennä puhumaan omaisilleen, ja lohduttamaan näitä, että he voisivat itsekin kohdata sen minkä heidän päätöksensä tuottaa.
Tällä vihan hetkellä Punakirsu viimein varmisti otteensa nuoresta Korosta alkamalla kuiskimaan tuolle haukkuja, solvauksia, rohkaisuja ja neuvoja, onnistuen saamaan Koron luottamuksen ja edistämään omia tulevaisuuden suunnitelmiaan.
Myös Wreith oli koko tilaisuuden aikana saanut kohdata sen mitä hänen päätöksensä tuotti muissa, ja paniikissa pakeni pikasiirtymällä palatsin kattopaaruille, tuntiessaan pettäneensä kaikki, ja vasta tilaisuuden päätteeksi, kuningatar ja tietäjä menivät pyytämään esikoistaan alas, ja puhuivat tuolle, saaden kuulla miksi uros päätti antaa asemansa siskolleen ohi oikean järjestyksen. Wreith oli perillä siitä samasta Punakirsusta, mutta hänen siskonsa, Sirenin, henkivartijan sisällä, ja siitä että hänen siskonsa oli onnistunut auttamaan henkivartijaansa tuon hengen kahlitsemisessa. Wreith asetti tarkoituksella sisarensa koko kansan silmäin alle, että vallanhimoisen hengen olisi vaikeampaa yrittää hoitaa kahlitsijaansa. Wreith sai Tietäjältä erikoisluvan asua palatsissa, kunnes pentu itse katsoisi itselleen sopivaksi muuttaa Shamaanien joukkoon metsään.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa