Phildigranin Haaste

Siirry alas

Phildigranin Haaste

Viesti kirjoittaja CrimsonClaw lähetetty La Toukokuu 02 2015, 22:03

1.5 Phildigran saapui näkymättömänä Astaythieniin ja lopetti kahden ahman erilleen ajaman vanhan poron, ja nosti kynsiensä lävistämänä ilmaan. Henkäyksellään Jumalhengetär sulatti porpn lihat luista ja aloitti uuden kudoksen kasvun, jonka palautti tundralle vapauteen heräämään. Ensi töinään Hirvas viskoi häntä ahdistelleita ahmoja ilmassa kuin hernepusseja, murjoi toisen sorkkiensa alla hengiltä ja suolisti toisen nukattomiin sarviinsa. Tämän jälkeen Hirvas kajautti ilmoille mylvähdyksensä, joka kaikuisi haastehuutona kaikkien kynnellekykenevien mielissä.

Uusi hirvas on vitivalkoinen, aikuisen uros hirven kokoinen, paljassarvinen ja äärimmäisen aggressiivinen, hyökäten pienimmästäkin provokaatiosta. Hirvas ei käyttäydy puolustaakseen, vaan tähtäimessä on uhan täydellinen lopettaminen. Se on Phildigranin haaste kaikille metsästäjille, saalis joka kääntää tilanteen päälaelleen ja pystyy muuttamaan saalistajan saaliiksi hetkessä ilman varovaisuutta. Yksin metsästämään lähtö on hulluutta, Hirvas kaataa vaivattomasti karhunkin sellaisen tavatessaan. Ensimmäisellä tapaamisella ei missään nimessä voi tätä kaataa, ja vain taitavien metsästäjien sopii yrittää. Sen kaataminen ei ole lastenleikkiä, ja vaatii todellista ryhmätyötä ja ehkä useita yrityksiä. Pelikentän tasaamiseksi Phildigran antoi Hirvaalle immuniteetin magikaa vastaan.

Hirvas tulee viipymään Astaythienin mailla parista muutamaan viikkoon ennenkuin poistuu muualle. Sitä ennen otus tulee liikkumaan ympäri Astaythienia ja mylvimään haastettaan kaikille jotka kuulevat. Tundralla se valtaa olin ajakseen suuren territorion, ja mikäli sitä ei kaadeta ennenkuin se lähtee toisaalle, tulee se jättämään jälkensä tulevaisuuden tundran porokantaan vaaleampiturkkisten ja aggressiivisempien porojen muodossa. Kun Hirvas pääsee lähtemään, sitä ei enää nähdä.
avatar
CrimsonClaw
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 23.06.2014
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

http://sudenusvarpg.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa