Suurkyy Arolla Tapettu

Siirry alas

Suurkyy Arolla Tapettu

Viesti kirjoittaja CrimsonClaw lähetetty Ma Toukokuu 09 2016, 15:16

3.5 Ikivanha peto syöksyi maan alta, talven lämpötilojen heittelyn ja lämpimän kevään herättämänä, ja meinasi syödä shamaanin ja kaksi pentua. Shamaani onnistui viivyttämään ja piiloutumaan tältä kolossilta, ja syötyään itsensä kylläiseksi, käärme mateli maiden läpi puita kaataen ja latua polkien Arolle jonne asettui nauttimaan lämmöstä ja ruuasta.

Kuningas on lähettänyt kylään tiedottajia julistamaan kutsua vapaaehtoisille liittymään kruunun metsästäjien ja lainvalvojien joukkoon kaatamaan tuota olentoa. Shamaanit ovat luvanneet välittää opettajille tietoja arkistoistaan kyseistä olentoa koskien opettajien tiivistettäviksi ja jaettaviksi, sillä ehdolla että kaikki tieto mikä ei suoraan liity kyihin tai niiden kanssa toimimiseen jätetään ulos tiivisteistä. Tietäjä on luvannut shamaaniensa puolesta että shamaanit palkitsevat ruhtinaallisesti kaatajia, jotka toimittavat heille tiettyjä osia. Palkittavia osia ovat käärmeen silmät, myrkkyhampaat, myrkkyrauhaset ja -pussit, aivot, sydän, maksa, kloaakki, ja munat, mikäli käärme on naaras ja ehtii munimaan.

Käärme elää ja kasvaa arolla, jos se sinne jää rauhaan, ja tarpeeksi kasvaessaan voi osoittautua uhaksi kylälle, kun muurit ja kymmenet sudet eivät enää hetkauta sitä laisinkaan.

Syyskuun loppu: Suurkyy surmattu, mutta menetyksiä elämissä ja jäsenissä koettiin sen toimesta.
avatar
CrimsonClaw
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 23.06.2014
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

http://sudenusvarpg.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa