Lahtareita Vitsauksesta hoideltu

Siirry alas

Lahtareita Vitsauksesta hoideltu

Viesti kirjoittaja CrimsonClaw lähetetty Ti Marras 08 2016, 17:33

Hullun kuun aikaan kuu värjäytyi violetiksi, ja Kakdymarran valtakunnasta, Vitsauksesta, joukko vääristyneitä henkiä pääsi vapaaksi kuolevaisten maailmaan. Astaythieniin pääsi livahtamaan kolme ajoittain vaarallista, mutta hiljaista metsästäjää.

Kaukaa katsottuna olennot näyttävät joko isolta sudelta tai peuralta, mutta lähemmällä tarkkailulla olento näyttää luisevan hoikalta epämuodostuneelta hybridiltä. Niiden silmät ovat suurehkot ja tyhjät, ja ne kiiluvat pimeydessä valoa vasten niinkuin kissojen silmät. Olennot pärjäävät niin talvisin kuin kesäisinkin. Olentojen ääntely, niin kuulostaa vääristyneiltä peuranääniltä.

Liikkeiltään olennot ovat nopeita ja niillä on terävät kynnet ja hampaat joita ne käyttävät saalistukseen ja puolustukseen. Ne pysyttelevät viimeiseen asti piilossa katseilta, jopa saalistaessaan, kun ne houkuttelevat saaliin luokseen. Nämä olennot kulkevat yksin, mutta helposti houkuttelevat toisiaan puoleensa löydettyään sopivan uhrin saaliikseen, jolloin kaikki tietenkin tahtovat apajille.

Olennot saalistavat kerran tai kaksi kertaa kuussa, ja ne saalistavat imitoiden edellistä uhriaan, joka suurimmalla todenäköisyydellä huutaa apua, tai ne imitoivat saalilleen tutun henkilön ääntä ja kutsuvat luokseen. Ne houkuttelevat saaliinsa yksikseen ja iskevät sitten, jättäen saalilleen muutamia sekuntteja aikaa reagoida tai päästä karkuun. Suurempien ryhmien kimppuun otukset tuskin käyvät, jonka takia suurten ryhmien on hankalampaa löytää olentoja.

Olennoista on vaaraa vain silloin kun ne saalistavat tai tuntevat olonsa uhatuiksi.

Olennot olivat aluksi osa Phildigranin luomia henkiä, mutta alkoivat käyttäytymään, metsästämään ja taistelemaan tavoin, jotka syvästi loukkasivat Phildigrania. Phildigran katkaisi yhteytensä niihin yksilöihin jotka käyttäytyivät niin, ja karkotti henget kuolevaisten maailmoihin, missä ne pääsivät vääristymään entistä pahemmin, ja herättivät Kakdymarran repimään ne Vitsaukseen. Vääristyminen johtui siitä että olennot katkaistiin Phildigranista, joten ne eivät kyennet palaamaan järkiinsä enää. Hullun kuun aikaan kuitenkin kolme näistä vääristyneistä olennoista pääsivät pakenemaan Astaythieniin.

Saatuaan tapettua useita susia, joista viimeisenä Hovin Soturin nimeltään Zoltan, Shamaanit järjestivät tilaisuuden, jossa nämä lahtarit ajettiin metsästä ulos aukealle, mistä Kakdymarra saattoi ne korjata Vitsaukseen takaisin ilman suurta riskiä maan metsille.
avatar
CrimsonClaw
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 23.06.2014
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

http://sudenusvarpg.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa