Sota-ajan määräys!

Siirry alas

Sota-ajan määräys!

Viesti kirjoittaja CrimsonClaw lähetetty Ma Tammi 08 2018, 18:39

Sota-ajan varuskuntamääräys. Vain vastaanottajan silmille.
Kaikki kadetit tulee ohjata Palatsin alueelle, missä koulutus sotilaiksi tapahtuu tästä eteenpäin eri määräykseen asti. Täytäntöön pantava välittömästi.
Kadetit on ohjeistettava sekä tuotava Palatsin piiriin millä keinoilla hyvänsä, olivat he uusia tai vanhempia kadetteja. Koulutus tästä eteenpäin  tapahtuu yksinomaan Palatsin alueella, eikä Kadeteilla ole lupaa lähteä Palatsin alueelta minnekään, ilman hyväksyntää vähintään kahdelta kirjeen vastaanottaneelta, tai monarkilta. Erityislupia ei myönnetä. Keinoilla ehkäistään vihollisen pääsyä käsiksi taktisiin suunnitelmiin, sekä vihollisen kykyä soluttautua armeijaan tehokkaasti.
Jokainen ulospääsy Palatsin alueelta, yhtä lukuun ottamatta, tiivistetään pakovarmoiksi. Täytäntöön pantava välittömästi.
Ulospääsyt puutarhan, ja muiden kuin Putouksen puoleisen oven, kautta on tiivistettävä vartioinnissa tiiviiksi ympärivuorokautisesti. Ainoastaan ulospääsy vaikean putousoven kautta kulkeva reitti jätetään näennäisesti vartioimatta, kunnes niskuroivat kadetit huomaavat reitin. Reittiä tästä huolimatta valvotaan jatkuvasti, kulkemiseen ulos ja paluuseen takaisin ei puututa, ennen kun niskuroivat kadetit on tunnistettu. Tämän jälkeen tätäkin ulospääsyä aletaan vartioimaan, mutta jätetään selkeät, lyhyet ajat jolloin maksimissaan kaksi (2) sutta pystyisi ehtimään ulos tai sisään. Täten tunnistetaan taitavat, vuotavat elementit, joita on mahdollista käyttää tulevaisuudessa hyödyksi. Vartioinnin tiivistyttyä kiinni jäämisestä seuraa kurinpidolliset toimenpiteet. Aamutarkastuksesta poissaolosta seuraa kadetin etsintä, ja kurinpidolliset toimenpiteet. Sama koskee Iltatarkastusta.  Katoamista (Poissaolo 2 aamutarkastuksesta ja 1 iltatarkastuksesta) tutkitaan petollisena tekona, ja kadetti metsästetään ja toimitetaan tyrmiin odottamaan sotarikosoikeudenkäyntiä.
Kirjeiden vastaanottajat ovat Krevium, Jira, Goldoren. Mikäli näiden kirjeiden sisältö paljastuu kenellekään, kaikkia vastaanottajia tutkitaan sotarikoksesta.

Kuningas Raond I, Astaythienin Suveneeri Hallitsija.


Kurinpidollisia toimia vaativat rikkeet.
Niskurointi
Kurittomuus
Saattajan luota juokseminen
Palatsin alueelta poistumisyritys ilman anottua lupaa ja saattajaa
Yöaikaan liikkuminen
Putousportin käytöstä kiinnijääminen (muun kuin hiljaa kulkureittiä valvovan tahon puolesta)
Tarkastuksista poissaolo
Aikatauluista myöhästyminen
Petturuus/Toisen kadetin kimppuun käyminen, petollisten ajatusten levittäminen, Ylempi arvoisen vastustaminen sanallisesti, fyysisesti tai toimellisesti, todistettu tietojen levitys epäilyttäville tahoille.(Tietojen levityksessä varmistettava kiinniottoon ja toimenpiteiden suorittamiseen lupa ylemmältä taholta)
avatar
CrimsonClaw
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 87
Join date : 23.06.2014
Ikä : 23
Paikkakunta : Tampere

http://sudenusvarpg.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa